luni, 2 februarie 2009

de ce scriu? .....tu de ce citesti?

dupa infama decizie facuta de mine acum cateva zile de a crea un blog, am fost intrebat din stanga, dreapta, sus, jos, si anume, de ce m-am pornit eu sa scriu ?
raspunsuri, desi mai multe, ma ghideaza spre o concluzie.... ca sa vada altii.

Dar cel mai potrivit raspuns este ca ... acesta e singurul mod prin care pot molipsi si pe altii sa isi piarda vremea ca sa stiu ca nu sunt eu singurul.

E cel putin interesant cum de fiecare data cand discut cu cineva, mai devreme sau mai tarziu o sa ma lovesc de acel moment fatal in care regret enorm ca am spus anumite lucruri, sau ca am insinuat altele. Aici am vreme sa ma gandesc de 2,3 10 ori pana cand scriu ceva. (Desigur asta e un motiv nobil si frumos la care se astepta profa mea de educatie civica).

Adevarul e ca nu stiu de ce, dar trebuie sa mai spun si eu ceva din cand in cand.

sunt in lipsa de idei si o sa fiu cat de concis pot....scriu de plictiseala. Tocmai am petrecut ultimele doua ore navigand pe o multitudine de site-uri care pornesc de la aceeasi idee....cum sa castigi bani de acasa doar scriind review-uri(nu iti trebuie pregatire).
De unde vin banii astia?...nu stiu nici eu exact...dar cik marile corporatii se inghesuie sa plateasca pt a fi scopul review-urilor facute de oameni fara pregatire. mi s-a parut o porcarie totala, dar pt un moment chiar am crezut ca sunt singurul pt ca am vazut ca pe unul dintre acele site-uri celebre traficul era de 9.000.000 de vizitatori in ultimele 3 zile. Oare sunt singurul care crede ca inca mai trebuie sa munceti ca sa iti castigi painea? nu cred.... dar ma intorc la expresia deja suprauzata "mare e gradina domnului".

si uite ca si pe ziua de azi am reusit sa gasesc demonstratia de prostie care ma face sa ma simt bine cu mediocritatea mea( nu chiar atat de bine pt ca, dupa cum spuneam am pierdut 2 ore ca sa imi dau seama ce fac)
asa ca....Get rich quick, make money at home, earn $$ by clicking....si la mai mare!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu