sâmbătă, 31 ianuarie 2009

serios, ce se intampla?

niciodata nu m-am considerat a fi un om vrednic de luat in seama...nu am eu abilitati de conducator nici de razboinic, nici de inovator. insa m mandream tot timpul cu abilitatea de a ignora anumite chestii care se incadreaza in asa numitul "efect de turma".. adica trenduril, moda, muziCA COmerciala, si multe alte aspecte definitorii pt un om de varsta mea...adik iesit din pubertate, ajuns la facultate si cu dorinta arzatoare de a intra in maturitate. Si totusi ma vad in fata calculatorului la 3 noaptea cu o bere in mana si o tigara care deja s-a consumat singura scriind un blog. Ideea de blog mi se parea foarte originala pana acuma insa, exact cand ma prinde si pe mine inspiratia de un picior, aflu ca toata lumea o face, deci incadrandu-se, si anume, in efectul descris mai sus.
Dar totusi cu multa incredere in sine(si inca o tigara aprinsa) cred ca asta e un trend pe care il voi urma. desigur... ca oricare alt trend, nu stiu cat o sa ma tina... sper totusi sa ma tina mai mult decat ma astept acum.
in concluzie,(ca doar trebuie sa trag o concluzie...lucru foarte important invatat de la parinti, dupa orice monolog aberant trebuie sa tragi o concluzie ca sa nu creada lumea ca esti de-a dreptul batut in cap) , eu vad lucruri ciudate, hazlii, interesante, enervante, si plictisitoare in fiecare zi..(si nu ma uit deloc la televizor), si o sa incerc pe cat posibil sa la spun tuturor celor care sunt dispusi sa isi piarda vremea cu porcariile astea.

2 comentarii:

  1. O sa iti fie foarte greu, dupa cum cred ca ai vazut deja sa exprimi ceva ce merita citit, eu am scris 2 articole pe blogul meu si m-am dat batut:P, sper sa nu faci la fel ca si mine, si sa te tii de treaba:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Postari inspirate, vizitatori si commenturi multe iti doresc!
    Poti adapta asa-zisul efect de turma al bloggingului personalizandu-ti coltisorul virtual :)

    RăspundețiȘtergere